Bestellen

 

Vaste boekenprijs CvdM € 19,95 – ISBN 9789490055226

Het boek ‘Nederland is top!’ is als 2e druk leverbaar.

U kunt contact@uitgeverijprospera.nl een bericht zenden voor een bestelling. Deze wordt per omgaande, dit betekent binnen 2 werkdagen, aan u geleverd.  Verzending is franco. 

VERPAKKING: Tot en met 60 stuks wordt één pakket verzonden. Bij 60 stuks of meer worden twee pakketten verzonden tot 120 stuks.

Geschenk bij het boek ‘Nederland is top’

Zolang de voorraad strekt, wordt als geschenk ‘Global Goals in de praktijk’ meegezonden. Dit is een 10-jarige kalender opgesteld naar de Agenda 2030 met een stappenplan om duurzame plannen uit te voeren in een wijk, op school, op het werk of waar dan ook. Dit geschenk t.w.v. € 18,95 wordt automatisch bijgevoegd bij 5 stuks of meer. 

  Velden met een * zijn verplicht

  Uit voorraad leverbaar

  Nederland is top! – ISBN 9789490055226

  Wilt u liever via een internetboekhandel bestellen? Wij hebben een overeenkomst met http://www.boekenroute.nl

  Inkijkexemplaar pagina 32 t/m 53: Inkijkexemplaar Nederland is top!

  In het boek is een full colour fotokatern opgenomen. Deze is niet zichtbaar in het inkijkexemplaar. 

  Uitverkocht – niet meer leverbaar

  De voorganger van ‘Nederland is top’, dit is ‘Gefeliciteerd! U bent Nederlander’, is een uitgave van Uitgeverij Prospera, onderdeel van Prospera Scenario KvK 20129822. Het boek is momenteel uitverkocht. Een 3e druk werd in het eerste kwartaal van 2019 gerealiseerd. Hiervoor in de plaats is de sterk verbeterde ‘Nederland is top!’ gekomen waarin wensen van gemeenten zijn verwerkt om Nederland als positief en duurzaam land op de kaart te zetten.

  De levertijd voor de boeken is maximaal 2 werkdagen. Het boek is gedrukt op milieuvriendelijk papier uit verantwoord bosbeheer en gedrukt in Nederland om de nationale economie te stimuleren en transport dichtbij te houden, punten waarin wordt geïnvesteerd voor een verantwoorde ecologische voetafdruk. 

  Let op: een inkijkexemplaar opvragen is niet gratis. Het boek wordt toegezonden met een factuur voor de geldende prijs en verzending PostNL. De Algemene Voorwaarden treft u aan op deze pagina, hieronder.

  Over de auteur als promotor van Nederland 

  De auteur Claudia Koole (1971) is freelance correspondent en  journalist, zelfstandig auteur en scenarist en heeft onder meer onderzoeksjournalistiek IRJ aan de Thomas More Hogeschool Mechelen gevolgd. Ze heeft voor het ministerie van Veiligheid en Justitie en voor diverse gemeenten gewerkt. Ze praktiseert sociale duurzaamheid, is sinds 2008 endorser van het Earth Charter en is aangesloten bij SDG Nederland. Ze is een promotor van Nederland om de mooiste gebieden, tradities en gewoonten te laten zien op een duurzame manier vanuit de Agenda 2030 VN.

  Een andere creatie is ‘Global Goals in de praktijk’, een handboek in kalendervorm om SDGs te praktiseren in de samenleving en maatschappij. Meer informatie over ‘Global Goals in de praktijk’ vindt u op:

  Global Goals in de praktijk

  1e druk Gefeliciteerd! U bent Nederlander

  Contactgegevens Uitgeverij Prospera: 

  Prospera Uitgeverij in samenwerking met UNITED Roosendaal (www.unit-ed.nl) – onderdeel van Prospera Scenario – KvK 20129822 – Lid VZU, lid Auteursbond, lid VVOJ, endorser Earth Charter – mobiel 06-25381828 (bij tijdelijke onbereikbaarheid wordt u teruggebeld of spreek een boodschap in / anonieme bellers worden niet beantwoord)

  contact@uitgeverijprospera.nl / contact@prosperascenario.nl – Hier treft u een PDF Algemene Voorwoorden aan:  Algemene voorwaarden 2020