Bestellen

Bestel hier uw boek(en) Een beeldschoon Koninkrijk! – Directe levering vanuit het magazijn

  Velden met een * zijn verplicht

  The order form is for municipalities in the Netherlands. Not for advertising as spam. Please respect this.

  Het formaat boek is groter met hardcover en full colour uitvoering. De vaste boekenprijs van € 19,95 per boek blijft hetzelfde. We vinden het belangrijk dat gemeenten een uniek, kleurrijk en informatief geschenk kunnen blijven aanbieden met een vleugje verduurzaming uit de Agenda 2030 van de Verenigde Naties voor positief burgerschap en ontwikkeling in wijken, dorpen en steden.

  De nieuwe uitgave is vanaf medio september 2023 – als nieuwe druk – leverbaar. Zend een bericht via het contactformulier of een bericht aan de uitgeverij: contact@uitgeverijprospera.nl of telefonisch via 06-13993567. Uw bericht wordt beantwoord. 

  De cover voor hardcover in full colour uitvoering van Nederland is top!

  Vorige cover Nederland is top!

  Vaste boekenprijs CvdM € 19,95 – ISBN 9789490055226

  Het boek ‘Nederland is top!’ in paperback uitvoering is uitverkocht.

  VERPAKKING: Tot en met 60 stuks wordt één pakket verzonden. Bij 60 stuks of meer worden twee pakketten verzonden tot 120 stuks.

  Geschenk bij het boek ‘Nederland is top’

  Zolang de voorraad strekt, wordt als geschenk ‘Global Goals in de praktijk’ meegezonden. Dit is een 10-jarige kalender opgesteld naar de Agenda 2030 met een stappenplan om duurzame plannen uit te voeren in een wijk, op school, op het werk of waar dan ook. Dit geschenk t.w.v. € 18,95 wordt automatisch bijgevoegd bij 5 stuks of meer. 

  In 2022 wordt een oranje cadeau meegezonden .
  [contact-form-7 id="520" title="Contactformulier bestelformulier"]

  Uitverkocht vorige druk paperback

  Nederland is top! – ISBN 9789490055226

  Wilt u liever via een internetboekhandel bestellen? Wij hebben een overeenkomst met http://www.boekenroute.nl

  Inkijkexemplaar paperback pagina 32 t/m 53: Inkijkexemplaar Nederland is top!

  In het boek is een full colour fotokatern opgenomen. Deze is niet zichtbaar in het inkijkexemplaar. 

  Uitverkocht – niet meer leverbaar

  De voorganger van ‘Nederland is top’, dit is ‘Gefeliciteerd! U bent Nederlander’, is een uitgave van Uitgeverij Prospera, onderdeel van Prospera Scenario KvK 20129822. Het boek is momenteel uitverkocht. Een 3e druk werd in het eerste kwartaal van 2019 gerealiseerd. Hiervoor in de plaats is de sterk verbeterde ‘Nederland is top!’ gekomen waarin wensen van gemeenten zijn verwerkt om Nederland als positief en duurzaam land op de kaart te zetten.

  De levertijd voor de boeken is maximaal 2 werkdagen. Het boek is gedrukt op milieuvriendelijk papier uit verantwoord bosbeheer en gedrukt in Nederland om de nationale economie te stimuleren en transport dichtbij te houden, punten waarin wordt geïnvesteerd voor een verantwoorde ecologische voetafdruk. 

  Let op: een inkijkexemplaar opvragen is niet gratis. Het boek wordt toegezonden met een factuur voor de geldende prijs en verzending PostNL. De Algemene Voorwaarden treft u aan op deze pagina, hieronder.

  Over de auteur als promotor van Nederland 

  De auteur Claudia Koole (1971) is freelance correspondent en  journalist, zelfstandig auteur en scenarist en heeft onder meer onderzoeksjournalistiek IRJ aan de Thomas More Hogeschool Mechelen gevolgd. Ze heeft voor het ministerie van Veiligheid en Justitie, bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst, en voor diverse gemeenten gewerkt. Ze praktiseert sociale duurzaamheid, is sinds 2008 endorser van het Earth Charter en is aangesloten bij SDG Nederland. Ze is een promotor van Nederland om de mooiste gebieden, tradities en gewoonten te laten zien op een duurzame manier vanuit de Agenda 2030 VN.

  Een andere creatie is ‘Global Goals in de praktijk’, een handboek in kalendervorm om SDGs te praktiseren in de samenleving en maatschappij. Meer informatie over ‘Global Goals in de praktijk’ vindt u op:

  http://www.globalgoalspassiesysteem.nl [caption id="attachment_122" align="aligncenter" width="166"]

  1e druk Gefeliciteerd! U bent Nederlander

  Prospera Uitgeverij is een onderdeel van Prospera Scenario tekst- en mediabureau dat samenwerkt met kleine teams, organisaties en bedrijven die gecertificeerd zijn. Prospera Uitgeverij heeft het SDG Charter ondertekend. Prospera Uitgeverij beschikt over eHerkenning.

  KvK 20129822 – BTW NL001806645B87 – Lid VZU, lid Auteursbond, lid VVOJ, lid NVJ, endorser Earth Charter 

  Telefonisch contact met Prospera Uitgeverij via 06-13993567. Ingesproken berichten worden beantwoord. Bestellingen worden per e-mail schriftelijk bevestigd. 

  contact@uitgeverijprospera.nl / contact@prosperascenario.nl – Hier treft u een PDF Algemene Voorwoorden aan:  Algemene voorwaarden 2020