Naturalisatieceremonie

15 december is de Nationale Naturalisatiedag in Nederland. Veel gemeenten vieren op deze dag een naturalisatieceremonie. Andere gemeenten in Nederland vieren naturalisatieceremonies op eigen gekozen dagen gedurende het hele jaar.

Genaturaliseerden, ook wel nieuwe Nederlanders genoemd, hebben een integratietraject doorlopen en zijn ingeburgerd. Het boek Nederland is top! is een toepasselijk kleurrijk geschenk tijdens een naturalisatieceremonie. Het is voor positief burgerschap geschreven, met nut voor de samenleving.

De meeste erkende dagen, met vermelding van het resolutienummer, van de Verenigde Naties staan in dit boek. ¬†Kleurrijke foto’s, in een apart fotokatern, tonen het gezicht – als een stukje DNA – van Nederland. Natuurlijk ontbreekt het volkslied Wilhelmus van Nassouwe niet. In beknopte zin en eenvoudige taal wordt beschreven wat de Staten-Generaal inhoudt, wat de Eerste Kamer en Tweede Kamer doen en welke functie het kabinet en de regering heeft.

Dankzij dit boek kan er op een positieve en effectieve manier verder kennisgemaakt worden met Nederland. Sociale duurzaamheid wordt beschreven wat Nederland groter en mooier maakt met maatschappelijke waarde.

Kaasmarkt Gouda
Vincent van Gogh is een wereldberoemdheid van Nederlandse bodem uit de plaats Zundert, Noord-Brabant.

Bestelformulier voor Nederland is top!

    Velden met een * zijn verplicht